fi uk Facebook

Tuhurimpi torttunen

tuhurimpi torttunen

4

munaa

1,5 dl

hienoa sokeria

1 rkl

vehnäjauhoja

1 dl

perunajauhoja

2 rkl

Tuoppi Mallasmestarin saaristolaisleipä- jauhosseosta

1 tl

leivinjauhetta

Täyte

2,5 dl

vispikermaa

1,5 prk /
375 g

maitorahkaa

1 pss

Viljahyvä marjatalkkuna, puolukka

sokeria, vanilliinisokeria

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada siivilän läpi seokseen. Levitä leivinpaperille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia. Käännä hieman jäähtynyt pohja sokeroidulle leivinpaperille, ja kääri hellästi pituussuunnassa rullalle.

Valmista täyte. Vaahdota kerma ja sekoita se maitorahkan kanssa sekaisin. Sekoita puolukkatalkkuna joukkoon. Lisää täytteeseen sokeria ja vanilliinisokeria oman maun mukaan. Levitä täyte pohjalle ja kääri rullalle. Laita kääretorttu jääkaappiin asettumaan



Resepti: Hanna Rintanen