fi uk Facebook

Voileipäkakku laihialaasittain

voileipakakku laihialaasittain

Pohja

1 kpl

Tuoppi Mallasmestarin Saaristolaisleipä

Täyte

200 g

savulohta

1,5 dl

kermaviiliä

1 dl

tilliä

1 rkl

sitruunamehua

Kuorrutus

400 g

maustamatonta tuorejuustoa

1 rkl

maitoa

1 rkl

sitruunamehua

Valmista mallasmestarin saaristolaisleipä pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leipä poikittaissuunnassa kolmeksi levyksi. Kostuta levyt maidolla todella kosteiksi. Valmista täyte sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

Kokoa voileipäkakku laittamalla leipäkerrosten väliin runsas kerros täytettä. Kääri leipä kelmuun ja anna maustua jääkaapissa yön yli.

Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja sivele tasainen kerros voileipäkakun pintaan. Koristele tuoreilla yrteillä.

Resepti: Minna Koski